INGYENES SZŰRÉSEK

Látogassanak el a Szívünk Napjára és vegyenek részt az ingyenes szűrővizsgálatokon:

Vércukorszint, koleszterin, érszűkület, vérnyomás, testzsír mérés. Az alapszűrések mellett lesz RR mérés, SCORE meghatározás és lehetőség nyílik WIWE EKG vizsgálat során a PF gyakoriságának vizsgálatára.

Nem csak értékeket kapnak, hanem egy teljes kiértékelést, szakvéleményt, mely megmutatja azt, hogy mekkora a kockázata a szívinfarktusnak.
Magyarországon magas a szív- és érrendszeri megbetegedések száma, ezért nagyon fontosak ezek a vizsgálatok.
A Szívünk Napján szeptember 24-én ingyenesen vehetnek részt ezeken a szűrővizsgálatokon!

Decathlon

A Decathlon rengeteg dologgal készül a Szívünk Napjára: nagy fotófallal, egy kioszkkal, melyen folyamatosan meg lesz nyitva a sportoljma.hu, és egy animátor segít majd eligazodni az oldalon, azoknak, akiket érdekel milyen sportközösségeik vannak. A gyermekek számára is készülnek 2-3 trambulinnal.

7 sportág, különböző formában. A 7 sportot a Decathlon hét expertje mutatja be az adott eszközökön, kiemelvén az adott sport egészségre való jótékony hatását! Túra, futás, nordic walking, úszás, fitnesz, kerékpár, és egy kicsit kakukktojás: táplálékkiegészítők, egészséges táplálkozás. 
Azoknak, akik érdeklődnek valamelyik sport iránt, és kipróbálják ezt egy 5 percben, azonnali ajándékokkal kedveskednek (tetoválás, kitűző, víz), illetve részt vehetnek a sorsolásokon!

Magyar Vöröskereszt

Ami miatt számítunk Önre:

1 véradás = 3 beteg emberen való segítség, hiszen a teljes vérből háromféle készítményt állítanak elő (vörösvérsejt, vérlemezke (trombocyta), plazma)

Bővebben >>

Mediwel

A rendezvény alatt a Mediwel minden termékét ingyen próbálhatják ki a Mediwel standján.

Bővebben >>

CalciTrio

Látogasson el a CalciTrio standjára, és kóstolja meg az Év Terméke díjas CalciTrio pezsgőtablettát, amivel sokat tehet csontjai egészségéért!

Bővebben >>

CSM medical

A CSM-Medical Kft. tevékenységének alapját az orvosi és laboratóriumi műszerek nagykereskedelme és a hozzájuk kapcsolódó fogyóanyag értékesítése, valamint a kiegészítő szolgáltatások (telepítés, szerviz, karbantartás és tanácsadás) biztosítása adja.

Bővebben >>

Fitvilág Sportegyesület

Egyesületünk, a FITVILÁG - Az egészséges budai családokért! Sportegyesület Budapesten a II. kerületben, a Hárshegyi út 3. szám alatt szervez sportfoglalkozásokat elsősorban gyermekek számára, óvódás kortól 18 éves korig.

Bővebben >>

Helyszín

  • Budapest, Millenáris Park B. épület
  • Budapest, Millenáris Park B. épület
  • Budapest, Millenáris Park B. épület
  • Budapest, Millenáris Park B. épület