Fuss az iskoládért!

MOST MINDEN FUTÁS 500 Ft-ot ÉR, MELYET AZ ISKOLÁDNAK ADHATSZ!

Mi a célunk a „Fuss az iskoládért!” akcióval?

A tavalyi népszerű közösség erősítő program megismétlése, amivel a diákok, a szülők, pusztán részvételükkel hozzájárulhatnak az iskola sportszertárának megújulásához. A futóprogram keretében kívánjuk felhívni a budapesti lakosság figyelmét a mozgás fontosságára, szívünk egészségének megőrzésére. Mindezt úgy kívánjuk elérni, hogy az iskolákon (vezetők, testnevelő tanárok) keresztül megszólítjuk és mozgósítjuk a szülőket és gyermekeiket. A Szívünk Napja számos kiváló programmal várja a családokat, de a „Fuss az iskoládért!” akció az egyetlen, ahol a részvétel élménye mellett még saját iskolájukért is versenybe szállhatnak a résztvevők.

Miről szól a „Fuss az iskoládért!” akció?

Egy játékos, családoknak, gyerekeknek szóló futás, mely során a résztvevők, iskolák (általános iskolák és/vagy középiskolák) javára (saját vagy más iskolák számára is) gyűjthetnek pénzt.
Minden részvétel a programban és minimum lefutott (vagy lesétált) egy kör a támogatók jóvoltából 500 Ft-ot ér. Ezt az 500 Ft-ot lehet a befutás után felajánlani egy tetszőlegesen választott oktatási intézménynek.

Összérték:

A programban résztvevő iskolák között a felajánlások arányában összesen 1.000.000 Ft (azaz egymillió forint) értékben kerül kiosztásra sportszerutalvány.
Összesen 2000 fő részvételére számítunk (ennyit tudunk honorálni), így a 2000 fő x 500 Ft adja ki az össz nyeremény 1 Millió Ft értékét.
A pályázat menete:
2017. augusztus utolsó hetében küldjük ki ismét az iskoláknak a pályázati felhívást. A felhívás ekkor már tartalmazni fogja a „Jelentkezési Lapot” is, melynek kitöltésével regisztrálja magát az iskola a programra. A jelentkezési lapot legkésőbb 2017. szeptember 19-ig kell az alább megadott e-mail címre elküldeni.

Cél:

Minél több iskolást és családjukat megmozdítani és arra bíztatni, hogy jöjjenek el a Millenáris Parkba, vegyenek részt ezen a programon. Minél többen futnak (sétálnak) az iskoláért, annál nagyobb összegű támogatást érhetnek el. Ugyanakkor egy olyan (ingyenes) rendezvényen vehetnek részt, ahol tájékoztatást kaphatnak a családok a szív- és érrendszeri megbetegedések megelőzéséről, részt vehetnek szűréseken. Emellett egész nap változatos családi szórakoztató programokkal is várjuk a látogatókat.
Amennyiben további információra van szükségük, kérjük, az alábbi elérhetőségeken keressenek minket:
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Támogatóink:
 Játékszabályzat (letölthető)
Nevezési lap (letölthető)

Helyszín

  • Budapest, Millenáris Park B. épület
  • Budapest, Millenáris Park B. épület
  • Budapest, Millenáris Park B. épület
  • Budapest, Millenáris Park B. épület