2023. szeptember 24.
Városliget

 KARDIOFITT

"g" állomás

A   Szívünk napja   rendezvényen 10.00 - 14.00 óráig találkozhatnak a Magyar Kardiológusok Társasága Kardiológiai Fizioterápia Munkacsoportjának gyógytornászaival. A Szívösvény állomásain végigsétálva gyógytornászaink segítségével számos kérdésre kaphatnak választ a szív- és érrendszeri betegségekkel kapcsolatban.

Az életkor kitolódásával is szeretnénk minőségi életet élni. Ebben segít a jó fizikai állapot, a megfelelő táplálkozás, a vérnyomás optimalizálása és a megfelelő állóképesség. Ezen az állomáson lehetőség nyílik arra, hogy megismerje fizikai állóképességét, teljesítőképességét, valamint testösszetétel analizálással információt kaphat az izom-, a zsír és a vízmennyiségről a szervezetében.

A KARDIOFITT állomáson játékos tesztekkel és testösszetétel elemző készülék segítségével végeznek felméréseket Kocsis Kornélia, Paulikné Olchváry Anna, Sydó Szilvia, Stefán Zita, Márk- Simon Klaudia és Dr. Ghaffari Oghaniné Kotroczó Lilla, Schmidt Andrea és Enyedi Kinga gyógytornászok. Szakorvosként közreműködik Prof. Dr. Zima Endre.

Támogatók